top of page

KIEMELT SZAKTERÜLETEINK

Ezen az oldalon kiemelt szolgáltatásainkat gyűjtöttük össze, amelyekkel napi szinten foglalkozunk.

Irodánk az itt külön nem nevesített, de a polgári jog területére tartozó számos más jogterületekkel és ügyekkel is foglalkozik, így bármilyen, az itt nem felsorolot szakterületre vonatkozó kérdésével, problémájával is bátran keressen minket.

Járatkésések, repülős ügyek

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik az EU-s rendeletek alapján a járattörlés vagy három órát meghaladó járatkésés, illetve visszautasított beszállás esetén járó, utasonként minimum 250 EUR, de akár 600 EUR összeget is elérő kártalanítás behajtása terén.

A kártérítésre, káratlanításra való jogosultságot ingyenesen megvizsgáljuk, pozitív értékelés esetén pdig képviseletét minden esetben kizárólag sikerdíj fejében vállaljuk.

Cégügyek

Irodánk egyik fő profilja a cégügyek intézése, amely szinte napi rutinunkat képezi, köszönhetően az évente irodánk segítségével lebonyolított több mint száz cégeljárásnak.

Cégügyeink között megtalálhatók a cégelapítások valamint rutinszerű változásbejegyzések mellett  a komplex átalakulások, vállalati struktúra változások, cégfelvásárlások, angol és magyar nyelven egyaránt.

Ingatlanügyek

Az ügyvédi praxisok java része foglalkozik ingatlanügyekkel, és nincs ez másképp a mi esetünkben sem. Kevesen mondhatják el ugyanakkor, hogy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek mind lakó, mind kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos ügyeletek terén.

Az ingatlan szerződések, különösen az adásvételek esetén kulcsfontosságú a precizitás és a jogügylet biztonságosságára való törekvés, amelyre mi is  nagy hangsúlyt fektetünk.

Csődjog és adósságbehajtás

Napi szintű tapasztalattal rendelkezünk a csődjog területén, különösen a felszámolási eljárások tekintetében mind adósi, mind hitelezői pozíció képviseletében.

Nemzetközi partnerünk segítségével foglalkozunk akár külföldi adósságok jogi úton történő behajtásával is.

E-kereskedelem

Az e-kereskedelem térnyerésével együtt építettük ki az online tranzakciók során előforduló jogi ügyekkel kapcsolatos profilunkat.

Legyen szó webáruházak ÁSZF-jéről vagy egyéb szabályzatairól vagy szerzői jogi kérdésekről, kollégáink naprakész segítséget nyújtanak.

Általános polgári jog

Több mint 30 éves munkánk során a polgári jog szinte valamennyi területén eljártunk, így esély sincs arra, hogy valamennyi szakterületet részletesen bemutassuk.

Fordulhat hozzánk természetesen családjogi, örökléssel kapcsolatos, kártérítéses, hatósági eljárással összefüggő, és szinte minden, a polgári jog területén előforduló ügyben.

bottom of page