top of page

CSAPATUNK

Irodánk csapata jelenleg tizenegy főből áll, egyes kollégáink külön-külön szakterületre specializálódtak.

A Rédei és Pál Ügyvédi Irodát Rédei Katalin és Pál Tibor alapítók 1982-ben kezdett, közel tíz éves önálló praktizálását követően 1992-ben alapították.

Ügyfeleink a kezdetektől fogva szerteágazó jogterületeken vehették igénybe segítségünket, és büszkék vagyunk arra, hogy számos ügyfelünkkel azóta is napi szintű, eredményes kapcsolatban állunk. A sikeres együttműködés záloga, hogy munkatársaink folyamatosan frissítik tudásukat, így irodánk a XXI. században felmerülő újszerű jogi problémákra is korszerű megoldásokat ajánl, pl. az elektronikus kereskedelem és más internettel kapcsolatos jogi ügyek terén.

Folyamatosan növekvő ügyfélforgalmunk miatt 2017-ben a remek adottságokkal rendelkező, központi fekvésű, de könnyen megközelíthető Capital Square Irodaházba költöztünk, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink kényelmesen, és magasabb színvonalon kaphassanak jogi segítséget felmerülő problémáikra.

Ügyvédi Irodánkban jelenleg tíz jogász (ügyvédek, ügyvédjelölt és jogi szaktanácsadó) és egy adminisztrátor kollégánk dolgozik. Alapítóink több, mint harminc éves tapasztalata és szakmai ellenőrzése, továbbá fiatal kollégáink újabb jogterületekkel és munkamódszerekel kapcsolatos dinamikus hozzáállása a garancia arra, hogy ügyfeleinknek minden esetben színvonalas szolgáltatást nyújtsunk.

 

Nálunk az Ön ügyének mindig lesz gazdája.

PARTNEREK

dr. Rédei Katalin

Katalin 1978-ban végzett Budapesten, az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, majd 1988-ig külkereskedelmi szakjogászként dolgozott. Munkája során a kereskedelmi jog területén szerzett jelentős tapasztalatot, mind magyar, mind angol szaknyelven. 1992-ben alapítóként csatlakozott ügyvédként irodánkhoz, és főként ő foglalkozik külföldi megbízóink jelentősebb építési beruházásaival, kereskedelmi és munkajogi ügyeivel, de emellett ellát családi jogi és kártérítésekkel kapcsolatos peres képviseletet is.

​dr. Pál Tibor
 

Tibor 1978-ban végzett Budapesten, az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, majd ügyvédjelöltként töltötte gyakorlati idejét. 1982-től az Rédei és Pál Ügyvédi Iroda megalakulásáig, 1992-ig önálló praxist folytatott. Pál Tibor felügyeli irodánkban a cégjogi ügyeket, különösen a részvénytársaságok alapítását, fúzióját, egyéb cégátalakulásokat, de ezen kívül jelentős általános polgári jogi peres és ingatlanjogi tapasztalattal is rendelkezik.

 

Szakterületei: cégjog, ingatlanjog, általános polgári jog

​​dr. Pál András
 

András 2005-ben végzett az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, ezt követően ügyvédjelöltként segítette az iroda munkáját. Jelenleg ügyvéd partnerként felügyeli az iroda főbb tevékenységeit, és látja el ügyfeleink képviseletét különösen cégjogi, adósságbehajtással és adósvédelemmel kapcsolatos ügyekben, az e-kereskedelem, online szolgáltatások terén, továbbá általános polgári jogi ügyekben és légitársaságokkal kapcsolatos jogvitákban.

bottom of page