top of page

DÍJAINKRÓL

Feltüntetett díjaink tájékoztató jellegűek és függenek az adott ügy körülményeitől, az igényelt időráfordítástól, bonyolultságától.

A feladatok ismeretében minden esetben pontos árajánlatot adunk, ha ez nem lehetséges, akkor igyekszünk a legpontosabban megbecsülni a várható munkadíjakat és egyéb költségeket.

Irodánk alapelve, hogy magas színvonalú, korrekt és lelkiismeretes szolgáltatást nyújtson, amelynek biztosítása jelentős költségekkel jár. Szolgáltatásunk színvonalából nem áll szándékunkban, díjaink árszintjéből pedig nem áll módunkban engedni.

INGATLAN ADÁSVÉTEL

nettó

0,5-1,5%

Az ingatlan ügyleti értékének alapulvételével, a tranzakció bonyolultságának és az ingatlan értékének függvényében.

Átlagosan az ingatlan értékének 1%-a + ÁFA.

JÁRATKÉSÉSES ÜGYEK

bruttó

20%

sikerdíj

Járatkésések miatti kártalanítás behajtásával kapcsolatos megbízásainkban kizárólag sikeres eljárásunk esetén, a ténylegesen behajtott összeg 20%-a (+ a bíróságok által megítélt munkadíj) illet meg minket.

CÉGALAPÍTÁS

nettó

80.000,- Ft

+ ÁFA-tól

A cégalapítások vagy változásbejegyzési eljárás bázis díja, amely a feladat komplexitása függvényében emelkedhet. Új cég indulásával kapcsolatban gyakran merül fel tanácsadási igény, amelyet a fenti díj fél óra időkeretben tartalmaz.

ÁLTALÁNOS ÓRADÍJ

nettó

30.000,- Ft

+ ÁFA-tól

Bázis óradíjunk számos ügy esetén irányadó, azonban egyes ügytípusok esetén a feladatot ellátó kollégánk személyétől függően magasabb óradíj is felmerülhet, amelyről minden esetben előzetes megállapodást kötünk.

Egyes ügyekben 10% + ÁFA költségátalány és/vagy adminisztrációs óradíj is felmerülhet, amelyről előzetesen tájékoztatást adunk.

Konkrét ügyben kérjen ajánlatot e-mailen!

bottom of page